Парфе “Кавове дерево”

Парфе “Кавове дерево”

Час приготування – 3 години

Інгредієнти на 4 порції

кава розчинна – 3 ст. ложки
2 склянки густих вершків
яєчні жовтки – 4 шт.
цукор – 100 г
шоколад тертий – 4 ч. ложки

Приготування

Вершки збийте в піну. Каву розчиніть в 2 столових ложках гарячої води.

Цукор залийте 4 столовими ложками гарячої води, зваріть сироп, охолодіть його.

Яєчні жовтки збийте на водяній бані, змішайте з приготовленим сиропом. Введіть каву і збиті вершки.

Отриману масу викладіть у форму, поставте в морозильну камеру на 2 години, потім – в холодильник ще на 30 хвилин.

Перед подачею парфе наріжте на порції і посипте тертим шоколадом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: