Ця солодка піца з малиною, ківі, нектаринами, вишнями та чорницями сподобається і дорослим, і дітям!
Щоб приготувати цю страву, вам не потрібно буде запікати корж: досить змішати необхідні інгредієнти, витримати корж в холодильнику, а потім викласти на нього підготовлені ягоди і фрукти і посипати піцу кокосовою стружкою.
Час приготування – 25 хвилин плюс охолодження
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
печиво цукрове – 200 г меренги – 100 г шоколад – 100 г банан – 1 шт. джем абрикосовий – 4 ст. ложки апельсини – 2 шт. масло вершкове – 80 г горіхи кешью рубані – 2 ст. ложки ківі – 2 шт. малина 3 шт.
Приготування
Для коржа печиво і меренги подрібніть в крихту і змішайте з горіхами. Масло збийте.
Шоколад розтопіть, введіть терту цедру і сік 1 апельсина, додайте масло і перемішайте.
Розтопіть шоколад на водяній бані на слабкому вогні. Не доводьте при цьому воду до кипіння, інакше через утворюється пара шоколад перегріється і «згорнеться». Слідкуйте, щоб вода не потрапила в розтоплений шоколад, інакше в ньому утворюються грудочки.
Шоколадну масу з’єднайте з печивом, викладіть у вигляді кола на блюдо і охолоджуйте 2 години.
Банан і ківі наріжте скибочками, апельсин – часточками.
Охолоджений корж змастіть джемом, зверху покладіть скибочки банана і ківі, часточки апельсина, в центр викладіть ягоди малини.