Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
шоколад темний – 100 г шоколад білий – 100 г
Для крему
кава мелена – 2 ст. ложки вершки густі – 300 г цукрова пудра – 3 ст. ложки какао-порошок 1 ст. ложка
Приготування
З пергаменту або фольги виріжте 9 прямокутників розміром 13 × 10 см, потім кожен розріжте на 2 трикутника. Поверніть їх у вигляді конуса і скріпіть скотчем.
Шоколад розтопіть на водяній бані окремо. Кондитерським пензликом змастіть отриманою масою внутрішню сторону конусів. Покладіть заготовки в холодильник, щоб шоколад повністю застиг. Звільніть ріжки від пергаменту або фольги, ріжки залиште в холодильнику.
Для крему каву залийте 2 столовими ложками гарячої води, витримайте 4 хвилини, охолодіть, процідіть. Додайте цукрову пудру, вершки і збийте в піну.
Наповніть ріжки кремом і поставте їх в морозильну камеру на 2 години. При подачі ріжки посипте какао-порошком.