Шоколадні ріжки “Капучіно”

Шоколадні ріжки “Капучіно”

Інгредієнти на 6 порцій

шоколад темний – 100 г
шоколад білий – 100 г

Для крему

кава мелена – 2 ст. ложки
вершки густі – 300 г
цукрова пудра – 3 ст. ложки
какао-порошок 1 ст. ложка

Приготування

З пергаменту або фольги виріжте 9 прямокутників розміром 13 × 10 см, потім кожен розріжте на 2 трикутника. Поверніть їх у вигляді конуса і скріпіть скотчем.

Шоколад розтопіть на водяній бані окремо. Кондитерським пензликом змастіть отриманою масою внутрішню сторону конусів. Покладіть заготовки в холодильник, щоб шоколад повністю застиг. Звільніть ріжки від пергаменту або фольги, ріжки залиште в холодильнику.

Для крему каву залийте 2 столовими ложками гарячої води, витримайте 4 хвилини, охолодіть, процідіть. Додайте цукрову пудру, вершки і збийте в піну.

Наповніть ріжки кремом і поставте їх в морозильну камеру на 2 години. При подачі ріжки посипте какао-порошком.

Подобається допис? Поділіться з друзями: