Зміст
Інгредієнти
домашній сир – 500 г. цукор – 120 г. ванільний цукор – 1 пакетик яйця – 3 шт. цедра одного лимона крохмаль – 1 ст.л. куркума – 0,5 ч.л. вишня в’ялена – 0,5 склянки
Глазур
вершкове масло – 1 ст.л. цукор – 0,5 склянки какао – 2 ст.л. молоко – 3 ст.л.
Приготування
Ретельно розтерти домашній сир, цукор, ванільний цукор, яйця, щоб не було грудочок (можна скористатися блендером), потім додати крохмаль і куркуму, збити до стану пишної маси кремоподібній.
В’ялену вишню заливаємо окропом і даємо постояти хвилин 15, потім зливаємо воду, просушуємо вишню за допомогою паперового рушника і додаємо в сирну масу, також додаємо лимонну цедру одного лимона.
Дно форми застилаємо пергаментним папером і викладаємо сирну масу, запікаємо при температурі 180-190 градусів хвилин 50.
Поки сирник запікається ми готуємо глазур. Для цього змішуємо цукор, какао, молоко і варимо до загустіння, а потім додаємо масло. Готовий, остиглий сирник покриваємо глазур’ю.