Шоколадні сирники

Шоколадні сирники

Інгредієнти

домашній сир – 500 г.
цукор – 120 г.
ванільний цукор – 1 пакетик
яйця – 3 шт.
цедра одного лимона
крохмаль – 1 ст.л.
куркума – 0,5 ч.л.
вишня в’ялена – 0,5 склянки

Глазур

вершкове масло – 1 ст.л.
цукор – 0,5 склянки
какао – 2 ст.л.
молоко – 3 ст.л.

Приготування

Ретельно розтерти домашній сир, цукор, ванільний цукор, яйця, щоб не було грудочок (можна скористатися блендером), потім додати крохмаль і куркуму, збити до стану пишної маси кремоподібній.

В’ялену вишню заливаємо окропом і даємо постояти хвилин 15, потім зливаємо воду, просушуємо вишню за допомогою паперового рушника і додаємо в сирну масу, також додаємо лимонну цедру одного лимона.

Дно форми застилаємо пергаментним папером і викладаємо сирну масу, запікаємо при температурі 180-190 градусів хвилин 50.

Поки сирник запікається ми готуємо глазур. Для цього змішуємо цукор, какао, молоко і варимо до загустіння, а потім додаємо масло. Готовий, остиглий сирник покриваємо глазур’ю.

Подобається допис? Поділіться з друзями: