Зміст
Інгредієнти
2 склянки пшеничного борошна 2 ст. ложки вершкового масла 2 ст. ложки цукру 1 яйце 1/2 ч. ложки соди сіль за смаком
Для начинки
500 г сиру 3 ст. ложки цукру 1 яйце сіль за смаком
Для поливання
1/2 склянки сметани
Приготування
З просіяного пшеничного борошна, розігрітого вершкового масла, яєць, розчиненого у воді цукру, соди і солі замісити круте тісто, яке розкачати довгою смужкою завтовшки 0,5 см. На половину смужки тіста викласти сир, пропущений через м’ясорубку і заправлений цукром, яйцями і сіллю.
Після цього вільний край тіста загорнути, нарізати шматками завдовжки 5 см і завширшки 2,5 см, обсмажити з обох боків до рум’яного кольору і поставити в духовку на 4-5 хв. При подачі на стіл сочники полити сметаною.