Сочники з сиром

Сочники з сиром

Інгредієнти

2 склянки пшеничного борошна
2 ст. ложки вершкового масла
2 ст. ложки цукру
1 яйце
1/2 ч. ложки соди
сіль за смаком

Для начинки

500 г сиру
3 ст. ложки цукру
1 яйце
сіль за смаком

Для поливання

1/2 склянки сметани

Приготування

З просіяного пшеничного борошна, розігрітого вершкового масла, яєць, розчине­ного у воді цукру, соди і солі замісити круте тісто, яке розкачати довгою смужкою завтовшки 0,5 см. На половину смужки тіста викласти сир, пропущений через м’ясо­рубку і заправлений цукром, яйцями і сіллю.

Після цього вільний край тіста загорну­ти, нарізати шматками завдовжки 5 см і завширшки 2,5 см, обсмажити з обох боків до рум’яного кольору і поставити в духовку на 4-5 хв. При подачі на стіл сочники полити сметаною.

Подобається допис? Поділіться з друзями: