Вихід – 8 порцій
Час приготування -55 хвилин
Зміст
Інгредієнти персикового ягідного міксу
смородина червона – 1,5 склянки
полуниця – 1,5 склянки
персики – 6 шт.
цукор – 1 склянка
цедра і сік – 1 апельсина
вода – 3 ст. ложки
паличка кориці
Приготування ягідного міксу з персиками
Цукор змішайте з водою, додайте апельсинову цедру і корицю. На слабкому вогні доведіть сироп до кипіння, варіть 3 хвилини, потім зніміть з вогню.
Персики крупно наріжте, покладіть в гарячий сироп, додайте смородину і прогрівайте 2-3 хвилини, до м’якості.
Фрукти і ягоди вийміть шумівкою з сиропу, змішайте з полуницею, накрийте кришкою і дайте настоятися.
Потім сироп знову доведіть до кипіння і прогрівайте 4-5 хвилин до загустіння. Влийте апельсиновий сік і охолодіть.
Фрукти полийте сиропом і подавайте з вершками.