Булгур із зеленими овочами

Булгур із зеленими овочами

Інгредієнти

100 г крупи булгур
3 ст.л. оливкової олії
1 цибулина
100 г зеленої квасолі
1 упаковка приправи
2 зубчики часнику
600 мл овочевого бульйону (селера, морква, цибуля, цибуля-порей, капуста)
100 г зеленої спаржи
200 г листя шпинату
100 г замороженого гороху
1 пучок кінзи
1 ст. л. меленого кмину
200 г густого грецького йогурту

Приготування булгуру із зеленими овочами

Дрібно наріжте цибулю і часник. Очистіть стручкову квасолю і наріжте її шматочками по 2 см. Відріжте від спаржі зрізані кінці і наріжте їх скибочками 0,5 см. Подрібніть листя коріандру.

У каструлі пасеруйте на розпеченому маслі цибулю та часник. Потім додайте булгур і зелену квасолю. Полийте все це овочевим бульйоном. Варити близько 10 хвилин.

Після закінчення цього часу додайте кмин і приправу, а також інші овочі, шпинат, спаржу та зелений горошок. Варіть суп ще 10 хвилин. Приправте за смаком коріандром і дрібкою солі, якщо це необхідно.

Подавайте страву з ложкою кефіру.

Подобається допис? Поділіться з друзями: