Рецепт простої смачної локшини домашнього приготування. Звичайно, можна купити локшину в магазині, але домашня в рази смачніше. Цей рецепт складається зі звичайних і доступних інгредієнтів, адже борошно, яйця і сіль напевно знайдуться на кухні у кожної господині. І зверніть увагу на те, що цей рецепт локшини не має серед інгредієнтів води, зв’язують в ній лише яйця. До того ж ви завжди можете контролювати товщину домашньої локшини.
Свіжий і ароматний, наваристий курячий супчик з домашньою локшиною може стати однією з улюблених перших страв.
Зміст
Інгредієнти яєчної локшини:
борошно пшеничне – 2 склянки
яйце куряче – 3 шт.
сіль кухонна – 0,5 ч.л.
Приготування яєчної локшини вдома:
Змішайте разом борошно і сіль виделкою в середній мисці. Потім зробіть ямку в борошняній суміші і влийте яйця, акуратно змішайте всі інгредієнти до повного змішування.
Після додавання яєць починайте поступово підмішувати борошно знизу і з боків миски, щоб сформувати дуже м’яке тісто. Не хвилюйтеся, якщо ви не використали всю муку.
Вимісіть тісто до гладкості і скачайте в пружну кульку, якщо ви побачите багато повітряних бульбашок, розімніть і промісіть тісто ще раз. Помістіть кульку тіста в середину миски і накрийте поліетиленовою плівкою і дайте відпочити протягом 30 хвилин.
Потім посипте деко щедро борошном і розділіть тісто на чотири рівні частини, розкачайте в тонкий пласт і наріжте на тонкі смужки від 0,5 до 2 см. шириною, перекладіть на деко і накрийте чистим кухонним рушником.
Готово. Можна відварювати локшину і подавати до столу. Смачного!