Фарширована щука для вашого святкового столу за царським рецептом.
Час приготування: 1 година
Зміст
Інгредієнти для фаршированої щуки
щука – 1 шт.
цибулина – 1 шт.
морква – 1 шт.
кріп – 1 пучок
батон звичайний – 1 шт.
яйця – 1 шт.
майонез – 1 ст. л.
листя салату (для прикраси) за смаком
журавлина (для прикраси) за смаком
сіль за смаком
перець за смаком
Приготування фаршированої щуки “Царська”
Щуку промити і очистити від луски і нутрощів.
Розрізати до хребта не пошкодивши шкіру.
Ложкою або ножем зняти м’ясо з кістками від шкіри.
Видалити хребтові кістки і ребра, решта м’яса прокрутити на два рази.
Додати перекручену цибулю, моркву і скибочку батона. Додати яйце, дрібно нашатковані кріп, сіль і перець. Добре перемішати начинку.
Нафарширувати щуку і викласти на деко.
Зашити або закріпити зубочистками.
Прикрити голову і хвіст фольгою (якщо будете використовувати при подачі). Тушку змазати майонезом.
Запікати в духовці 30 хвилин, при 180 С. Готову рибу остудити і нарізати скибочками, викласти на блюдо з листям салату і прикрасити ягодами журавлини і скибочками лимона.
Фарширована щука “Царська” готова. Можна подавати до святкового столу.