Фаршировані печериці “Магія”

Фаршировані печериці "Магія"

Інгредієнти

печериці – 10 шт.
цибуля – 2 шт.
ковбаса – 150 г.
вершкове масло – 100 г.
сіль – за смаком
олія для смаження і запікання
твердий сир – 150 г.

Приготування печериць “Магія”

У печериць відокремити ніжки від капелюшків. Ніжки нашинкувати, змішати з нарізаною цибулею, посолити і обсмажити на суміші вершкового масла та рослинної олії.

Для начинки нарізати кубиками й обсмажити ковбасу. Додати грибні ніжки і перемішати.

Всередину кожної шляпки покласти шматочок масла, злегка посолити. Нафарширувати капелюшки начинкою, посолити, посипати тертим сиром, викласти на змазане рослинним маслом деко і запікати в духовці 20 хвилин при 180 °С.

Подобається допис? Поділіться з друзями: