Форель з перцем і мускатним горіхом

Форель з перцем і мускатним горіхом

Інгредієнти

стейк форелі – 2 шт.
болгарський перець -1 шт.
оливкова олія – 2 ст. л.
сіль і приправа до риби – за смаком
лимонний сік – 1 ст. л.
мускатний горіх – 1/3 ч. л.

Приготування форелі з перцем і мускатним горіхом

Стейки промити, обсушити, змастити оливковою олією і спеціями. Залишити на 5-7 хвилин.

Перець вимити, очистити від перегородок, нарізати смужками. У чашу пароварки викласти стейки і перець. Готувати 20 хвилин. Якщо ви використовуєте кошик для пароварки, то стейки краще викласти в лодочках, зроблених з фольги, щоб сік не стікав вниз.

Змішати по 1 ст. л. оливкової олії і лимонного соку. Посолити і додати мускатний горіх. Форель і перець викласти на тарілку і полити заправкою.

Подобається допис? Поділіться з друзями: