Картопля “Герцогиня”

Картопля "Герцогиня"

Вихід: 6 порцій

Інгредієнти для картоплі "Герцогиня"

очищена картопля – 1 кг
твердий сир – 50 г
курячі жовтки – 2 шт.
мускатний горіх – на кінчику ножа
перець і сіль – за смаком

Приготування картоплі "Герцогиня"

Зваріть картоплю в солоній воді.

Зробіть пюре, змішайте з тертим сиром і іншими інгредієнтами (1 жовток залиште для змащування).

Викладіть масу в кондитерський мішок або шприц з насадкою хризантема.

Видавіть квіточки з картоплі на застелене пергаментом деко.

Змастіть картопляні фігурки жовтком за допомогою силіконового пензлика і випікайте близько 20 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.

Приготування картоплі "Герцогиня": відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: