Вихід: 6 порцій
Зміст
Інгредієнти для картоплі "Герцогиня"
очищена картопля – 1 кг
твердий сир – 50 г
курячі жовтки – 2 шт.
мускатний горіх – на кінчику ножа
перець і сіль – за смаком
Приготування картоплі "Герцогиня"
Зваріть картоплю в солоній воді.
Зробіть пюре, змішайте з тертим сиром і іншими інгредієнтами (1 жовток залиште для змащування).
Викладіть масу в кондитерський мішок або шприц з насадкою хризантема.
Видавіть квіточки з картоплі на застелене пергаментом деко.
Змастіть картопляні фігурки жовтком за допомогою силіконового пензлика і випікайте близько 20 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.