Вихід – 4 порції
Час приготування – 50 хвилин
Зміст
Інгредієнти
філе коропа – 600 г.
печериці – 100 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
вершки густі – 200 г.
борошно пшеничне – 1 ст. ложка
зелень кропу – 6 гілочок
перець чорний мелений
сіль
Приготування коропа з грибним соусом
Філе коропа з шкірою наріжте порційними шматками, посоліть і поперчіть.
Печериці відваріть на пару і наріжте скибочками.
Цибулю дрібно наріжте.
Нарізані печериці змішайте з цибулею.
Шматки риби викладіть на решітку пароварки, посипте рубаною зеленню і відваріть на пару.
Для соусу борошно підсушіть на сухій сковороді. Вершки доведіть до кипіння, додайте підсушену муку, гриби з цибулею, посоліть, поперчіть і варіть 5-7 хвилин.
При подачі філе коропа полийте грибним соусом і посипте рубаною зеленню.