Короп з грибним соусом

Короп з грибним  соусом

Вихід – 4 порції

Час приготування – 50 хвилин

Інгредієнти

філе коропа – 600 г.
печериці – 100 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
вершки густі – 200 г.
борошно пшеничне – 1 ст. ложка
зелень кропу – 6 гілочок
перець чорний мелений
сіль

Приготування коропа з грибним соусом

Філе коропа з шкірою наріжте порційними шматками, посоліть і поперчіть.

Печериці відваріть на пару і наріжте скибочками.

Цибулю дрібно наріжте.

Нарізані печериці змішайте з цибулею.

Шматки риби викладіть на решітку пароварки, посипте рубаною зеленню і відваріть на пару.

Для соусу борошно підсушіть на сухій сковороді. Вершки доведіть до кипіння, додайте підсушену муку, гриби з цибулею, посоліть, поперчіть і варіть 5-7 хвилин.

При подачі філе коропа полийте грибним соусом і посипте рубаною зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: