Куряча грудка з плавленим сиром і шпинатом “Кишенька”

Куряча грудка з плавленим сиром і шпинатом  "Кишенька"

Інгредієнти:
куряча грудка -1 шт.
плавлений сир – 100 г.
шпинат – 300 г.
вершкове масло -75 г.
часник – 3 зубчика
сіль за смаком
олія для смаження

Приготування курячої грудки з плавленим сиром і шпинатом "Кишенька"
Грудку розділити на дві частини. У кожній частині зробити «кишеню»: прорізати шматочок по всій довжині, так щоб вийшла порожнина для начинки. Посолити. На сковороді розтопити вершкове масло, викласти шпинат і пропущений через прес часник. Жарити 3 хвилини.

В "кишеньки" викласти по 50 г плавленого сиру і фарширувати шпинатом. Обсмажити філе до рум’яної скориночки і запікати в духовці при 180 °С 20 хвилин.

Якщо "кишенька" зроблена правильно, грудки не доведеться скріплювати зубочисткою.

Подобається допис? Поділіться з друзями: