Лечо з болгарського перцю і томатного соку

Лечо з болгарського перцю і томатного соку

Лечо з болгарського перцю, приготоване за простим і швидким рецептом – смачна і ароматна закуска для будь-якого застілля.

Інгредієнти лечо з болгарського перцю

болгарський перець – 800 гр.
цибуля – 4 шт.
томатний сік – 1 л.
олія – 50 мл.
оцтет – 50 мл.
перець за смаком
лавровий лист – 2 шт.
цукор – 2-3 ст. л.
сіль – 1 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин. Вихід: 1 порція.

Приготування лечо з болгарського перцю і томатного соку

Для приготування цього варіанту лечо найкраще підійде ароматна рослинна олія. Кількість цукру і солі можна коригувати на свій смак, пробуючи соус в процесі приготування.

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати шматочками, очищену цибулю нарізати кільцями. У велику каструлю викласти шарами шматочки перцю і порізану цибулю, трохи пересипаючи кожен шар цукром і сіллю. Додати за смаком мелений перець.

Полити рослинною олією і оцтом, викласти лавровий лист, залити томатним соком і довести до кипіння. Кип’яти на повільному вогні 15 хвилин, потім дати лечо повністю охолонути.

Подобається допис? Поділіться з друзями: