Лечо з болгарського перцю, приготоване за простим і швидким рецептом – смачна і ароматна закуска для будь-якого застілля.
Зміст
Інгредієнти лечо з болгарського перцю
болгарський перець – 800 гр. цибуля – 4 шт. томатний сік – 1 л. олія – 50 мл. оцтет – 50 мл. перець за смаком лавровий лист – 2 шт. цукор – 2-3 ст. л. сіль – 1 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин. Вихід: 1 порція.
Приготування лечо з болгарського перцю і томатного соку
Для приготування цього варіанту лечо найкраще підійде ароматна рослинна олія. Кількість цукру і солі можна коригувати на свій смак, пробуючи соус в процесі приготування.
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати шматочками, очищену цибулю нарізати кільцями. У велику каструлю викласти шарами шматочки перцю і порізану цибулю, трохи пересипаючи кожен шар цукром і сіллю. Додати за смаком мелений перець.
Полити рослинною олією і оцтом, викласти лавровий лист, залити томатним соком і довести до кипіння. Кип’яти на повільному вогні 15 хвилин, потім дати лечо повністю охолонути.