Медальйони паніровані

Медальйони паніровані

Інгредієнти для медальйонів панірованих

курча – 3 шт.
масло топлене – 80 гр.
куряча печінка – 300 гр.
бульйон курячий – 250 гр.
масло вершкове – 40 гр.
яйце – 1 шт.
булка черства – 200 гр.
сметана – 160 гр.
борошно пшеничне – 10 гр.
молоко – 200 мл.
сухарі панірувальні
сіль
перець мелений
зелень дрібно нарізана

Приготування медальйонів панірованих

Для фаршу необхідно замочити в молоці булку. Замочіть, відіжміть, а потім пропустіть через м’ясорубку разом з печінкою. Далі посоліть і поперчіть. Додайте молоко, зелень, жовток, вершкове масло, збитий білок. Добре перемішайте.

Підніміть шкіру курчати з країв грудки до крилець і до середини спинки, покладіть під шкіру фарш. Фарш, що залишився, вкладіть в середину тушок.

Покладіть тушки спинкою вниз на сковороду в розігріте вершкове масло, полийте топленим маслом і запікайте 1 годину, весь час поливаючи жиром.

Змішайте підсушене борошно з рештою соку від смаження, розбавте бульйоном, прокип’ятіть, додайте сметану.

Залийте курчат соусом і прогрійте у духовці 20 хвилин. Готових курчат розрубайте на дві частини, полийте соусом. Соус, що залишився, подайте окремо.

Подобається допис? Поділіться з друзями: