М’ясо під “шубою” в духовці

М'ясо під "шубою" в духовці

Ситна, смачна страва до обіду – м’ясо під "шубою" з картоплею, помідорами та цибулею, приготовлена в духовці. М’ясо, свинину або курку, викладаємо на деко, накриваємо овочевою "шубою" і запікаємо в духовці, з майонезом, часником, зеленню і сиром.

Інгредієнти

м’ясо (свинина або курячі грудки) – 1 кг.
ріпчаста цибуля – 2-3 головки
свіжі помідори – 2 шт.
сира картопля – 3-4 штуки
часник – 4-5 зубчики
твердий сир – 200 г.
майонез
зелень
сіль, перець мелений
олія

Приготування м’яса під "шубою" в духовці

Нарізати невеликими шматочками м’ясо, посолити, поперчити. Нарізати цибулю тонкими кільцями, помідори – півкільцями, очищену сиру картоплю натерти на крупній тертці.

Змастити деко олією, викласти м’ясо, на м’ясо – цибулю, картоплю, а потім розкласти помідори, попередньо вмочивши кожен шматочок в майонез і ще трохи зверху змастити все майонезом.

У такому вигляді поставити нашу запіканку в гарячу духовку (200 градусів) і готувати близько 50 хвилин.

Потім, з духовки дістати деко, зверху змастити часником, посипати подрібненою зеленню, натертим сиром і ще запікати м’ясо під "шубою" хвилин 10, для того, щоб розплавився сир.

Подобається допис? Поділіться з друзями: