Зміст
Інгредієнти для рулету карловарського
яловича вирізка – 500 г
бекон – 40 г
шинка – 70 г
мариновані огірки – 2 шт.
курячі яйця – 2 шт.
рослинна олія – 2 ч.л.
сіль, перець – за смаком
Приготування рулету карловарського
Збити яйця виделкою, трохи посолити і поперчити.
Силіконовим пензликом злегка змастіть сковороду олією. Вилийте яйця і смажте омлет у вигляді великого млинця.
Вирізку розріжте уздовж волокон і розділіть на кілька порцій (ширина кожного шматка повинна бути близько 5 см, довжина – 10-15 см).
Кожен шматок обмотайте харчовою плівкою і відбийте. Зніміть плівку і посипте перцем.
На кожну відбивну викладіть тонкі скибочки бекону, щоб вони покрили всю поверхню м’яса.
Наступним шаром буде тонко нарізана шинка.
Потім – шар омлету.
А далі – тонко нарізаних вздовж огірків.
Поверніть заготовку рулетиком і перев’яжіть ниткою.
Викладіть на змащену маслом сковороду і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки (не до готовності).
Напів готові рулети викладіть у форму для запікання, налийте в ємність трохи води і поставте в розігріту до 160 градусів духовку.
Випікайте 50-60 хвилин, кожні 10 секунд поливаючи соком, що виділяється.