Рулет карловарський

Рулет карловарський

Інгредієнти для рулету карловарського

яловича вирізка – 500 г
бекон – 40 г
шинка – 70 г
мариновані огірки – 2 шт.
курячі яйця – 2 шт.
рослинна олія – 2 ч.л.
сіль, перець – за смаком

Приготування рулету карловарського

Збити яйця виделкою, трохи посолити і поперчити.

Силіконовим пензликом злегка змастіть сковороду олією. Вилийте яйця і смажте омлет у вигляді великого млинця.

Вирізку розріжте уздовж волокон і розділіть на кілька порцій (ширина кожного шматка повинна бути близько 5 см, довжина – 10-15 см).

Кожен шматок обмотайте харчовою плівкою і відбийте. Зніміть плівку і посипте перцем.

На кожну відбивну викладіть тонкі скибочки бекону, щоб вони покрили всю поверхню м’яса.

Наступним шаром буде тонко нарізана шинка.

Потім – шар омлету.

А далі – тонко нарізаних вздовж огірків.

Поверніть заготовку рулетиком і перев’яжіть ниткою.

Викладіть на змащену маслом сковороду і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки (не до готовності).

Напів готові рулети викладіть у форму для запікання, налийте в ємність трохи води і поставте в розігріту до 160 градусів духовку.

Випікайте 50-60 хвилин, кожні 10 секунд поливаючи соком, що виділяється.

Приготування рулету карловарського: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: