Спагетті “Подвійні”

Спагетті "Подвійні"

Інгредієнти

спагетті жовтого і зеленого кольорів – по 150 г.
цибуля – 1 шт.
помідори – 200 г.
томатна паста – 1 ст. л.
часник – 2 зубчики
свинячий і яловичий фарш – по 130 г.
сіль і чорний мелений перець – за смаком
олія для смаження

Приготування спагетті "Подвійні"

Цибулю і часник дрібно нашаткувати, обжарити на маслі в глибокому сотейнику. Вийняти овочі шумівкою, в той же сотейник викласти фарш. Обсмажити його, одночасно розбиваючи лопаткою на дрібні шматочки.

Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, подрібнити м’якоть в блендері.

Додати у фарш цибулю з часником, томатну пасту, помідори, спеції, перемішати. Тушкувати 1 годину. Зварити спагетті і подавати їх з соусом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: