Час приготування – 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
м’якоть яловичини (вирізка) – 800 г перець чорний мелений сіль
Для коріандрового масла
масло вершкове – 80 г кінза і м’ята – 2 гілочки цедра апельсина терта – 1 ст. ложка корінь імбиру тертий – 1 ч. ложка
Приготування
М’якоть яловичини наріжте упоперек волокон на порційні шматки.
М’ясо злегка відбийте, зробіть насічки на поверхні, поперчіть.
Імбир натріть на дрібній тертці.
Кінзу і м’яту дрібно порубаєте.
Для коріандрового масла збийте вершкове масло, додайте зелень, цедру і імбир. Перемішайте.
Викладіть масло на фольгу і надайте йому форму ковбаски. Помістіть коріандрове масло в морозилку до застигання.
Біфштекси смажте на грилі на сильному вогні по 2 хвилини з кожного боку, перевернувши один раз. Посоліть.
Коріандрове масло наріжте кружечками.
Гарніруйте біфштекс смаженою картоплею, свіжими овочами. На біфштекс покладіть кружечок олії.