Час приготування 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
фарш яловичий – 500 г перець чилі червоний – 2 шт. цибуля ріпчаста – 1 головка часник – 2 зубчики олія оливкова – 1 ст. ложка усянмянь (китайська суміш) – 1 ч. ложка помідори і квасоля червона консервовані по 400 г шоколад темний – 85 г сметана або вершки – 4 ст. ложки паприка копчена мелена сіль
Приготування
Цибулю, часник і очищений від насіння чилі дрібно наріжте і смажте на олії 4 хвилини. Додайте фарш, спеції і готуйте, помішуючи, ще 4 хвилини.
Покладіть очищені від шкірки і нарізані помідори, квасолю, поламаний шматочками шоколад, доведіть до кипіння і тушкуйте 20 хвилин, до загустіння. Посоліть за смаком.
Подавайте чилі кон карне зі сметаною чи вершками, посипавши паприкою.