Час приготування 1 година 25 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
фарш яловичий – 600 г батон пшеничний черствий – 120 г молоко – 1 склянка часник – 2 зубчики цибуля ріпчаста – 2 головки масло топлене – 2 ст. ложки гриби – 200 г яйце – 1 шт. сухарі панірувальні – 2 ст. ложки перець чорний мелений сіль
Приготування
Батон залийте молоком і залиште на кілька хвилин. Набряклий батон відіжміть і змішайте з фаршем.
М’ясний фарш знову пропустите через м’ясорубку, додавши частину цибулі і часник. Масу посоліть, поперчіть.
Для грибної начинки цибулю, що залишилася, дрібно наріжте і обсмажте на олії.
Гриби порубайте, додайте до цибулі і смажте 5-7 хвилин, потім посоліть.
На фольгу або змочену водою серветку викладіть котлетну масу, яку сформуйте у вигляді прямокутника завтовшки 2 см.
У центр прямокутника укладіть грибну начинку.
Краї фольги з’єднайте так, щоб краї фаршу знаходили один на інший. Кінці рулету защіпніть.
Поверхню рулету змастіть збитим яйцем і посипте сухарями, зробіть у ній кілька проколів.
Запікайте рулет 30-40 хвилин при 170 °С. При подачі рулет розріжте на порції. Гарніруйте відвареною стручковою квасолею.