М’ясний завиванець з яєчнею

М'ясний завиванець з яєчнею

Інгредієнти

1 кг яловичини
2 цибулини
1 яйце
2 шматочки булки
1 ст. ложка вершкового масла
2 ст. ложки сухарів
1/2 склянки молока
сіль, перець за смаком

Для фаршу

2 яйця
1-2 морквини
1/2 ст. ложки вершкового масла
2 ст. ложки сметани
сіль за смаком

Приготування

Підготовлену яловичину пропустити через м’ясорубку, додати розмочену в молоці булку, пасеровану на вершковому маслі цибулю й вдруге пропустити через м’ясорубку. Після цього покласти яйце, перець, сіль, сметану й усе добре перемішати.

Підготовлені для фаршу яйця збити зі сметаною, додати нарізану варену моркву, посолити й засмажити яєчню.

М’ясну масу розкласти на дошці товстим шаром, покласти на неї начинку – яєчню, згорнути валиком, замазати кінці і край, покласти на лист, змащений жиром, поверхню змазати збитим яйцем, посипати сухарями, проколоти в 2-3 місцях і жарити в духовці 1 год.

Охолоджений завиванець перед подаванням на стіл нарізати скибочками й укласти на блюдо.

Подобається допис? Поділіться з друзями: