М’ясо з квашеною капустою

М'ясо з квашеною капустою

Час приготування – 1 година 45 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

м’якоть свинини – 700 г
капуста білокачанна квашена – 400 г
гриби (лисички) – 300 г
цибуля ріпчаста – 2 головки
масло топлене – 4 ст. ложки
бульйон м’ясний – 1 склянка
пюре томатне – 2 ст. ложки
зелень петрушки – 1 пучок
перець духмяний горошком – 6 шт.
перець чорний мелений
сіль

Приготування

М’ясо наріжте брусочками і обсмажте на частині масла до утворення золотистої скоринки.

Капусту нашаткуйте соломкою.

Томатне пюре спасеруйте на маслі.

У горщики розкладіть м’ясо, посоліть, поперчіть, додайте нарізані гриби, капусту, нарізану півкільцями цибулю, бульйон, томатне пюре. Накрийте горщики кришками, поставте в духовку і тушкуйте м’ясо з грибами і овочами 1,5 години.

Подобається допис? Поділіться з друзями: