Час приготування – 1 година 45 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
м’якоть свинини – 700 г капуста білокачанна квашена – 400 г гриби (лисички) – 300 г цибуля ріпчаста – 2 головки масло топлене – 4 ст. ложки бульйон м’ясний – 1 склянка пюре томатне – 2 ст. ложки зелень петрушки – 1 пучок перець духмяний горошком – 6 шт. перець чорний мелений сіль
Приготування
М’ясо наріжте брусочками і обсмажте на частині масла до утворення золотистої скоринки.
Капусту нашаткуйте соломкою.
Томатне пюре спасеруйте на маслі.
У горщики розкладіть м’ясо, посоліть, поперчіть, додайте нарізані гриби, капусту, нарізану півкільцями цибулю, бульйон, томатне пюре. Накрийте горщики кришками, поставте в духовку і тушкуйте м’ясо з грибами і овочами 1,5 години.