Печеня по-черкаськи

Печеня по-черкаськи

Інгредієнти

1 кг яловичини
1,5 кг картоплі
4 цибулини
2 ст. ложки томатного соусу
2/3 склянки сметани
200 г зеленого горошку
100 г зелені петрушки
1/2 склянки олії
сіль, перець за смаком

Приготування

Яловичину нарізати невеликими шматочками, відбити, посолити, поперчити й злегка обсмажити. Картоплю нарізати й також обсмажити.

М’ясо й картоплю скласти в керамічний горщик, додати підсмажену цибулю, томатний соус, зелений горошок, сметану, сіль, перець, зверху посипати зеленню петрушки й запекти в духовці.

На стіл подавати в керамічному горщику.

Подобається допис? Поділіться з друзями: