Печінковий тортик навпаки

Печінковий тортик навпаки

Інгредієнти

Для млинців

2 яйця
300 г. молока
6 ст. л. муки
сіль і базилік
2 ст. л. олії

Для начинки

2 яйця
300 г. печінки
1 морквина
1 цибулина
100 г. майонезу
сіль
перець
олія

Приготування

З молока, яєць, муки, солі приготувати тісто для млинців. До приготованого тіста додати дрібно порізаний базилік, добре все вимішати і смажити на олії млинці.

Печінку зварити і перемолоти на м’ясорубці. Додати смажену на олії моркву і цибулю, варені яйця і ще раз перемолоти. До готової маси додати майонез, сіль, перець. Змастити млинці цією масою, викладаючи тортик.

Подобається допис? Поділіться з друзями: