Печінковий торт

Печінковий торт

Інгредієнти

500 гр. сирої печінки
3 цибулини
5 яєць
1 л. молока
3 ст. л. олії
3-4 зубчики часнику
майонез

Приготування

Сиру печінку двічі перемолоти на м’ясорубці разом з цибулею. Потрібно 1 літра свіжого молока, яке спочатку розділити так: трохи молока розводимо з меленою печінкою, вбиваємо 5 сирих яєць. У другій частині молока розводимо борошно з 1 чайною ложкою соди, погашеною оцтом, додаємо розведену печінку, добавляємо 3 столові ложки олії і замішуємо тісто, як на налисники.

Смажимо налисники. На один торт беремо 8 налисників. Коли охолонуть, перемащуємо сумішшю майонезу з часником. Верхній шар посипати тертим сором, або вареним і потертим жовтком.

Подобається допис? Поділіться з друзями: