Баклажан фарширований

Баклажан фарширований

Інгредієнти

баклажан – 4 шт.
помідори – 8 шт.
оливкова олія – 5 ст. л. (можна й соняшникову)
сир моцарела – 200-250 гр. (можна замінити будь-яким іншим сиром)
розмарин – 2 гілочки

Приготування

Баклажани вимити, обсушити за допомогою паперового рушника.

Баклажан розрізати впоперек на 2 частини.

Баклажан збризнути оливковою олією і запікати в духовці на великому вогні близько 5 хвилин.

Помідори надрізати навхрест, обдати окропом і видалити шкірку.

Помідори нарізати дрібними шматочками.

Запечені баклажани дістати з духовки, злегка присипати сіллю, викласти в серединку помідори, зверху присипати дрібно рубленим розмарином, покласти по пару шматочків моцарелли і запікати в духовці при температурі в 200 градусів близько 15 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: