Зміст
Інгредієнти
баклажан – 4 шт. помідори – 8 шт. оливкова олія – 5 ст. л. (можна й соняшникову) сир моцарела – 200-250 гр. (можна замінити будь-яким іншим сиром) розмарин – 2 гілочки
Приготування
Баклажани вимити, обсушити за допомогою паперового рушника.
Баклажан розрізати впоперек на 2 частини.
Баклажан збризнути оливковою олією і запікати в духовці на великому вогні близько 5 хвилин.
Помідори надрізати навхрест, обдати окропом і видалити шкірку.
Помідори нарізати дрібними шматочками.
Запечені баклажани дістати з духовки, злегка присипати сіллю, викласти в серединку помідори, зверху присипати дрібно рубленим розмарином, покласти по пару шматочків моцарелли і запікати в духовці при температурі в 200 градусів близько 15 хвилин.