Час приготування – 35 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
капуста білокачанна – 1/2 качана цибуля ріпчаста – 3 головки яйця – 2 шт. сухарі панірувальні – 1 стакан борошно пшеничне – 3 ст. ложки цибуля зелена – 1 пучок олія – 1 стакан цукор – 1 ст. ложка чатні овочевий – 6 ст. ложок сіль
Приготування
Капусту розберіть на листя, опустіть в киплячу підсолену воду і варіть 5 хвилин, потім вийміть і охолодіть.
Ріпчасту цибулю наріжте кільцями, запаніруйте в борошні й обсмажте на олії.
Яйця збийте з двома столовими ложками води.
Листя капусти вмочіть в яйця, запаніруйте в сухарях і обсмажте на олії до утворення золотистої скоринки.
При подачі шніцелі викладіть на блюдо, поруч викладіть овочевий чатні, посипте рубаною рубаним ріпчастою і зеленою цибулею.