Капустяний шніцель з цибулею

Капустяний шніцель з цибулею

Час приготування – 35 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

капуста білокачанна – 1/2 качана
цибуля ріпчаста – 3 головки
яйця – 2 шт.
сухарі панірувальні – 1 стакан
борошно пшеничне – 3 ст. ложки
цибуля зелена – 1 пучок
олія – 1 стакан
цукор – 1 ст. ложка
чатні овочевий – 6 ст. ложок
сіль

Приготування

Капусту розберіть на листя, опустіть в киплячу підсолену воду і варіть 5 хвилин, потім вийміть і охолодіть.

Ріпчасту цибулю наріжте кільцями, запаніруйте в борошні й обсмажте на олії.

Яйця збийте з двома столовими ложками води.

Листя капусти вмочіть в яйця, запаніруйте в сухарях і обсмажте на олії до утворення золотистої скоринки.

При подачі шніцелі викладіть на блюдо, поруч викладіть овочевий чатні, посипте рубаною рубаним ріпчастою і зеленою цибулею.

Подобається допис? Поділіться з друзями: