Макарони з кабачками у вершковому соусі

Макарони з кабачками у вершковому соусі

Інгредієнти

5 ст.л. оливкової олії
3 невеликих кабачка цукіні, нарізати соломкою
2 цибулини, дрібно нарізати
1 зубчик часнику, подрібнити
2 болгарських перці, очистити від насіння і нарізати соломкою
150 мл жирних вершків
1 (500 г) пачка макаронів бантиків
2 ст.л. тертого сиру пармезан
сіль за смаком
мелений чорний перець
2 ст.л. тертого сиру пармезан

Приготування

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте цукіні і перець і швидко обсмажте до золотистого кольору. Дістаньте і відкладіть.

Додайте цибулю і часник в каструлю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте вершки і тушкуйте, поки соус не випарується на одну третину.

Тим часом відваріть і відкиньте макарони (не переваріть їх!)

Додайте макарони, тушковані овочі, 2 ст.л. сиру, сіль і перець у вершковий соус. Ретельно перемішайте і добре прогрійте. Відразу подавайте на стіл, посипавши тертим сиром пармезан. Макарони з кабачками у вершковому соусі готові.

Подобається допис? Поділіться з друзями: