Зміст
Інгредієнти
5 ст.л. оливкової олії 3 невеликих кабачка цукіні, нарізати соломкою 2 цибулини, дрібно нарізати 1 зубчик часнику, подрібнити 2 болгарських перці, очистити від насіння і нарізати соломкою 150 мл жирних вершків 1 (500 г) пачка макаронів бантиків 2 ст.л. тертого сиру пармезан сіль за смаком мелений чорний перець 2 ст.л. тертого сиру пармезан
Приготування
Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте цукіні і перець і швидко обсмажте до золотистого кольору. Дістаньте і відкладіть.
Додайте цибулю і часник в каструлю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте вершки і тушкуйте, поки соус не випарується на одну третину.
Тим часом відваріть і відкиньте макарони (не переваріть їх!)
Додайте макарони, тушковані овочі, 2 ст.л. сиру, сіль і перець у вершковий соус. Ретельно перемішайте і добре прогрійте. Відразу подавайте на стіл, посипавши тертим сиром пармезан. Макарони з кабачками у вершковому соусі готові.