Зміст
Інгредієнти
м’ясо (будь-яке, можна курячу грудку) – 400 г морквина (середня) – 1 шт. цибуля ріпчаста (середня) -1 шт. перець солодкий – 1 шт. помідор – 1 шт. капуста картопля зелень і сіль на ваш смак лавровий лист пару штук олія для смаження томатна паста – 2 ст. л.
Приготування
М’ясо нарізати і покласти тушкувати з маслом в каструлю. Додайте нарізані моркву і цибулю, і все посолити.
Хвилин через 15 додати перець солодкий, помідор і томатну пасту, все перемішати і тушкувати під кришкою10 хвилин.
Додаємо нарубану капусту і картоплю і заливаємо водою, щоб покривало овочі. За 10-15 хвилин до готовності додати зелень і лавровий лист.