Зміст
Інгредієнти
філе будь-якої риби – 500 г. перець солодкий червоний – 2-3 шт. цибуля ріпчаста – 1 шт. часник – 2-3 зубчика борошно – 2 ст.л. томат-пюре – 2 ст.л. кріп – 1/2 пучка + для подачі сіль, перець за смаком олія для смаження
Приготування
Філе наріжте порційними шматками, посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні і обсмажте на олії з двох сторін по 5 хв.
Цибулю наріжте кільцями і спасеруйте на олії. Додайте нарізаний солодкий перець і томат-пюре. Протушкувати все разом 4-5 хв.
Викладіть в сотейник тушковані овочі, налийте 1/3 склянки води і доведіть до кипіння.
Зверху викладіть шматочки риби, додайте часник, розтертий з сіллю, подрібнений кріп і тушкуйте 10 хв.