Пісна риба, тушкована з часником

Пісна риба, тушкована з часником

Інгредієнти

філе будь-якої риби – 500 г.
перець солодкий червоний – 2-3 шт.
цибуля ріпчаста – 1 шт.
часник – 2-3 зубчика
борошно – 2 ст.л.
томат-пюре – 2 ст.л.
кріп – 1/2 пучка + для подачі
сіль, перець за смаком
олія для смаження

Приготування

Філе наріжте порційними шматками, посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні і обсмажте на олії з двох сторін по 5 хв.

Цибулю наріжте кільцями і спасеруйте на олії. Додайте нарізаний солодкий перець і томат-пюре. Протушкувати все разом 4-5 хв.

Викладіть в сотейник тушковані овочі, налийте 1/3 склянки води і доведіть до кипіння.

Зверху викладіть шматочки риби, додайте часник, розтертий з сіллю, подрібнений кріп і тушкуйте 10 хв.

Подобається допис? Поділіться з друзями: