Зміст
Інгредієнти на 2 порції
4 стейки сьомги 2 ст. ложки соєвого соусу 1 ч. ложки лимонного соку
Приготування
Змішуємо лимонний сік і соєвий соус. Стейки кладемо в посуд, заливаємо маринадом, ховаємо в холодильник на 30-40 хвилин. Дістаємо і відварюємо на пару 15-20 хвилин.
Якщо нема пароварки, можна використовувати металевий друшляк. Наливаємо в каструлю приблизно 1/3 води, зверху поміщаємо друшляк так, щоб між його дном і поверхнею води було приблизно 2 см. Кладемо в друшляк рибу і накриваємо кришкою. Доводимо воду до кипіння і варимо рибу до готовності.
Подавати з гарніром з бурого рису, парових овочів.