Вермишель з куркою та горохом

Вермишель з куркою та горохом

Інгредієнти

грудки курчати – 500 г
оливкова олія – 1 / 3 склянки
вершкове масло – 1 / 4 склянки
цибуля ріпчаста (тонко нарізана) – 2 шт.
фенхель (стебло) – 1 шт.
часнику (подрібнений) – 2 зубчики
біле вино – 1 чашка
курячий бульйон – 1 і 3 / 4 склянки
вершки (жирні) – 1 / 2 склянки
горох (свіжий, відварений) – 450 г
петрушка, базилік – за смаком
спіральки – 500 г.

Приготування

Розтопити 2 ст. л. вершкового масла в маленькому сотейнику і зажарьте цибулю до золотистого кольору, відкладіть. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді, обваляйте шматки курчати в суміші борошна, солі і перцю і обсмажити до готовності.

Потім додайте часник, обсмажену цибулю і перемішайте, влити вино і готувати приблизно 1 хвилину, додати бульйон, довести до кипіння, накрити кришкою і готувати на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Наприкінці варіння додати горох і вершки.

Поливати соусом відварені аль денте макарони, посипати червоним перцем і подрібненою петрушкою з базиліком і негайно подавати. Спіральки з куркою та горохом готові.

Смачного!

Подобається допис? Поділіться з друзями: