Зміст
Інгредієнти
грудки курчати – 500 г оливкова олія – 1 / 3 склянки вершкове масло – 1 / 4 склянки цибуля ріпчаста (тонко нарізана) – 2 шт. фенхель (стебло) – 1 шт. часнику (подрібнений) – 2 зубчики біле вино – 1 чашка курячий бульйон – 1 і 3 / 4 склянки вершки (жирні) – 1 / 2 склянки горох (свіжий, відварений) – 450 г петрушка, базилік – за смаком спіральки – 500 г.
Приготування
Розтопити 2 ст. л. вершкового масла в маленькому сотейнику і зажарьте цибулю до золотистого кольору, відкладіть. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді, обваляйте шматки курчати в суміші борошна, солі і перцю і обсмажити до готовності.
Потім додайте часник, обсмажену цибулю і перемішайте, влити вино і готувати приблизно 1 хвилину, додати бульйон, довести до кипіння, накрити кришкою і готувати на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Наприкінці варіння додати горох і вершки.
Поливати соусом відварені аль денте макарони, посипати червоним перцем і подрібненою петрушкою з базиліком і негайно подавати. Спіральки з куркою та горохом готові.
Смачного!