Баклажани консервовані

Баклажани консервовані

Інгредієнти

1 кг 400 г баклажанів
100 г борошна
250 г цибулі
600 г помідорів
100 г олії
перець, сіль – за смаком

Приготування

Баклажани вимити, нарізати кружальцями, посолити. Через 30 хв, коли з’явиться сік, віджати баклажани й обполоскати їх водою. Посипати перцем, обкачати у борошні й обсмажити в олії.

Ріпчасту цибулю спасерувати на олії. Додати нарізані помідори, посолити. Гарячі смажені баклажани, упереміш з цибулею і помідорами, укласти в чисті простерилізовані банки (півлітрові), закрити кришками і стерилізувати 10 хв у гарячій воді.

Закрутити кришками.

Подобається допис? Поділіться з друзями: