Зміст
Інгредієнти
баклажани – 5 кг. цибуля – 4 шт. морква – 4 шт. болгарський перець – 4 шт. яблука – 3-4 шт. часник – 50-100 г. гострий перець – 1 стручок томатний сік – 2 л. оцет – 1 склянка цукор – 2 склянки олія – 1 склянка сіль – 2 ст. ложки з верхом
Приготування
Кожен баклажан розріжте на 8 частин (брусочками).
Приготуйте аджику. Змішайте томатний сік, оцет, цукор, олію і сіль. Доведіть до кипіння. Через м’ясорубку пропустіть цибулю, моркву, болгарський перець, яблука, часник, гострий перець. Овочі додайте в томатний соус, варіть 5 хвилин.
Додайте в аджику порізані баклажани і варіть їх до готовності (15-20 хвилин).
Баклажани з аджикою розкладіть в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками. Закутайте банки пледом.