Зміст
Інгредієнти
цвітна капуста – 2,5 кг. кабачки (середні) – 2 шт. морква – 1,5 кг. болгарський перець – 1,5 кг. часник – 2-3 головки соняшникова олія – 0,5 л. соус чилі – за смаком томатний соус – 1 л. сіль – 3 ст. ложки цукор – 1 склянка оцет (9 %) – 1 склянка
Приготування
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і поріжте. Кабачки поріжте кубиками. Моркву поріжте соломкою, або натріть на тертці. Перець поріжте соломкою. Часник пропустіть через прес.
Всі інгредієнти, крім часнику й оцту змішайте і варіть 30 хвилин.
За 5 хвилин до закінчення варіння додайте часник і оцет.
Розкладіть салат у стерильні банки і закатайте стерильними кришками.
Банки з салатом накрийте пледом до повного охолодження.