Салат зі цвітної капусти

Салат зі цвітної капусти

Інгредієнти

цвітна капуста – 2,5 кг.
кабачки (середні) – 2 шт.
морква – 1,5 кг.
болгарський перець – 1,5 кг.
часник – 2-3 головки
соняшникова олія – 0,5 л.
соус чилі – за смаком
томатний соус – 1 л.
сіль – 3 ст. ложки
цукор – 1 склянка
оцет (9 %) – 1 склянка

Приготування

Цвітну капусту розберіть на суцвіття і поріжте. Кабачки поріжте кубиками. Моркву поріжте соломкою, або натріть на тертці. Перець поріжте соломкою. Часник пропустіть через прес.

Всі інгредієнти, крім часнику й оцту змішайте і варіть 30 хвилин.

За 5 хвилин до закінчення варіння додайте часник і оцет.

Розкладіть салат у стерильні банки і закатайте стерильними кришками.

Банки з салатом накрийте пледом до повного охолодження.

Подобається допис? Поділіться з друзями: