Зміст
Інгредієнти
шипшина – 20 г.
материнка сушена – 25 г.
листя ожини – 15 г.
трава пустирника – 20 г.
м’ята – 10 г.
Вихід – 10 порцій
Приготування заспокійливого чаю
Трави і плоди змішайте. 5-6 грам суміші заваріть 1/2 л. окропу. Настоюйте в теплому місці 30 хвилин.
Пийте 3 рази на день по 150 г. за 15 хвилин до їжі.
Коли ми роздратовані або засмучені, то схильні віддавати перевагу продуктам з високим вмістом жирів і цукру, а також смаженим стравам. Якщо настрій хороший, вибираємо більш здорову їжу. Можливо, це відбувається через те, що люди в гарному настрої більше піклуються про своє майбутнє і своє здоров’я.
Обмежте вживання вуглеводів
Люди, які потрапляють в стресову ситуацію, нерідко включають в раціон більшу кількість вуглеводів: чіпсів, макаронних, хлібобулочних виробів і т. п. Разом з тим такий раціон є головною причиною розвитку депресії.
Виключіть з раціону фаст-фуд – чіпси, картоплю фрі та інші продукти, які збільшують ризик розвитку депресії.