Мокко “в хмарці”

Мокко “в хмарці”

Інгредієнти на 6 порцій

кава чорна міцна – 300 г
молоко – 600 г
цукор ванільний – 3 ст. ложки
шоколад – 100 г
вершки збиті – 6 ст. ложок
мускатний горіх мелений – 6 щіпок
кориця – 6 паличок
цукор

Приготування

Молоко (2 склянки) на слабкому вогні доведіть до кипіння, додайте ванільний цукор, наламаний шматочками шоколад, прогрівайте, поки шоколад не розтопиться.

Каву змішайте з рештою молока, додайте молочно-шоколадну суміш і цукор за смаком. Збивайте вінчиком до появи піни.

При подачі розлийте каву по чашках, в кожну покладіть збиті вершки, паличку кориці, посипте мускатним горіхом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: