Малиновий кисіль

Малиновий кисіль

Вихід – 4 порції

Час приготування – 30 хвилин

Інгредієнти для киселю з малини

малина – 400 г.
цукор – 3/4 склянки
вода – 4 склянки
крохмаль картопляний – 3 ст. ложки

Приготування малинового киселю

З малини вичавіть сік і помістіть його на холод.

Вичавки залийте 3 склянками води, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин, потім процідіть. До відвару додайте цукор, помішуючи, доведіть сироп до кипіння, влийте розведений у воді крохмаль, що залишився, знову доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Влийте в кисіль малиновий сік, перемішайте.

Подавайте з холодним молоком, збитими вершками або ванільним соусом.

При подачі кисіль можна оформити вишнею, ягодами смородини або полуниці і листочками м’яти.

Щоб кисіль не покривався плівкою, посипте його невеликою кількістю цукру.

Подобається допис? Поділіться з друзями: