Пісна грибна юшка

Пісна грибна юшка

Інгредієнти

100 г сушених білих грибів
1- 2 цибулини
1- 2 морквини
5 картоплин
петрушка-корінь
соняшникова олія
часник
перець
сіль
зелень: петрушка, кріп

Приготування

Сушені гриби замочити в холодній воді на кілька годин. Ставимо варити (в трьох літровій каструльці), на маленькому вогні. Нехай так поваряться одну годину. Додаємо почищену та порізану кубиками картопельку. Цибульку подрібнити і моркву почистити та потерти на терці або порізати, обсмажити на олійці і додати в юшку.

Посолити, поперчити, додати духмяний перець, лавровий лист, якщо смакує. Так ще хвилин 10 повариться і додати вичавлений через часникодавку та припущений на олійці часничок та подрібнену зелень і давши аромату розійтись по всій хаті виключити юшечку.

Подобається допис? Поділіться з друзями: