Зміст
Інгредієнти
100 г сушених білих грибів 1- 2 цибулини 1- 2 морквини 5 картоплин петрушка-корінь соняшникова олія часник перець сіль зелень: петрушка, кріп
Приготування
Сушені гриби замочити в холодній воді на кілька годин. Ставимо варити (в трьох літровій каструльці), на маленькому вогні. Нехай так поваряться одну годину. Додаємо почищену та порізану кубиками картопельку. Цибульку подрібнити і моркву почистити та потерти на терці або порізати, обсмажити на олійці і додати в юшку.
Посолити, поперчити, додати духмяний перець, лавровий лист, якщо смакує. Так ще хвилин 10 повариться і додати вичавлений через часникодавку та припущений на олійці часничок та подрібнену зелень і давши аромату розійтись по всій хаті виключити юшечку.