Крем-суп зі шпинатом, авокадо і цукіні “Пряний”

Крем-суп зі шпинатом, авокадо і цукіні "Пряний"

Інгредієнти

куряча грудка – 200 г.
шпинат – 300 г.
авокадо – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
цукіні – 1 шт.
вершки – 200 г.
плавлений сир – 200 г.
чебрець – 1/4 ч. л.
лавровий лист – 2 шт.
оливкова олія – ​​2 ст. л.
мелена паприка – 2 ч. л.
сіль, чорний мелений перець – за смаком
кінза – 1 пучок

Приготування крем-супу зі шпинатом, авокадо і цукіні “Пряний”

Грудку зварити разом з чебрецем, лавровим листом, сіллю і перцем. Обсмажити цибулю, додати нашаткований шпинат і нарізаний кубиками цукіні, тушкувати 5 хвилин.

Викласти зажарку в бульйон, вийнявши грудку і лавровий лист, варити 8 хвилин. Суп подрібнити блендером, додати вершки і сир, прогріти.

У сковороді розігріти олію, додати паприку і готувати 1 хвилину. Суп зняти з вогню, додати нарізане часточками авокадо і знову подрібнити блендером.

При подачі страву можна прикрасити грінками і свіжою зеленню. Якщо суп добре настоїться в холодильнику, стане тільки смачнішим.

Подобається допис? Поділіться з друзями: