Зміст
Інгредієнти
куряча грудка – 200 г.
шпинат – 300 г.
авокадо – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
цукіні – 1 шт.
вершки – 200 г.
плавлений сир – 200 г.
чебрець – 1/4 ч. л.
лавровий лист – 2 шт.
оливкова олія – 2 ст. л.
мелена паприка – 2 ч. л.
сіль, чорний мелений перець – за смаком
кінза – 1 пучок
Приготування крем-супу зі шпинатом, авокадо і цукіні “Пряний”
Грудку зварити разом з чебрецем, лавровим листом, сіллю і перцем. Обсмажити цибулю, додати нашаткований шпинат і нарізаний кубиками цукіні, тушкувати 5 хвилин.
Викласти зажарку в бульйон, вийнявши грудку і лавровий лист, варити 8 хвилин. Суп подрібнити блендером, додати вершки і сир, прогріти.
У сковороді розігріти олію, додати паприку і готувати 1 хвилину. Суп зняти з вогню, додати нарізане часточками авокадо і знову подрібнити блендером.
При подачі страву можна прикрасити грінками і свіжою зеленню. Якщо суп добре настоїться в холодильнику, стане тільки смачнішим.