Зміст
Інгредієнти
гарбуз – 500 г.
вода – 1,5 л.
вершки -100 мл.
цибуля – 1 шт.
часник – 2 зубчика
оливкова олія – 1 ст. л.
арахіс – 100 г.
кріп – 1 пучок
сіль за смаком
Приготування крем-супу з гарбузом і вершками “Насолода”
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Цибулю і часник дрібно нашаткувати, обсмажити на олії до рум’янцю, додати гарбуз, посолити і тушкувати 10 хвилин.
Закип’ятити в каструлі воду, посолити, добавити смажені овочі і варити 20 хвилин.
Овочеву масу подрібнити в пюре з допомогою блендера.
Арахіс злегка підсмажити, висипати в чашу з супом, додати вершки. Отриману суміш знову подрібнити блендером. Готовий суп-пюре розкласти по тарілках, прикрасити зеленню.