Зміст
Інгредієнти на 5 літрову каструлю горохового супу
копчені реберця – 350 г.
горох – 150 г.
картопля – 3-4 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
зелень
перець, сіль
Приготування супу горохового з з копченими реберцями
Горох замочити на час, який вказаний на упаковці (можна на ніч).
Реберця нарізати, викласти в каструлю з водою, довести до кипіння, варити 5-7 хвилин, потім додати горох, варити на повільному вогні майже до готовності. Картоплю почистити, нарізати кубиками, викласти в суп. Підготувати зажарку.
Цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці або нарізати, потім обсмажити на олії.
Додати зажарку в суп, посолити, проварити 10 хвилин. За 1 хвилину до готовності покласти нарізану зелень.