Час приготування – 15 хвилин
Вихід – 8 порцій
Зміст
Інгредієнти для барвистого салату
копчені курячі стегна – 2 шт.
червоний перець (або різнокольоровий) – 2 шт.
консервована кукурудза
сир – 20 г.
зелена цибуля
майонез
сметана
сухарики з білого хліба
сіль
білий перець
Приготування барвистого салату з копченою куркою, перцем і сиром
Курячі ніжки вибрати з кісток і шкіри. Порізати м’ясо кубиками. Так само нарізати перець, сир та зелену цибулю. Рубані інгредієнти покласти в салатницю, додати сухарики та консервовану кукурудзу. Приправити за смаком сіллю і перцем.
Додати 2-3 столові ложки майонезу і ложку сметани, перемішати і поставити приблизно на годину в холодильник, щоб аромати інгредієнтів змішалися.