Цей салат – справжнє джерело вітамінів, та до того ж він має ошатний вигляд і дуже складно втриматися, щою не спокуситися і не спробувати його!
Зміст
Інгредієнти для салату “Овочева соломка”
зелений виноград без кісточок – 200 г
морква – 1 шт.
червоний буряк – 1 шт.
солодка цибулина – 1 шт.
пучок шпинату
листя салату
оливкова олія – 2 ст. л.
лимонний сік – 2 ст. л.
цукор – 0,5 ч. л.
чорний мелений перець за смаком
сіль за смаком
Приготування салату “Овочева соломка”
Червоний буряк і моркву нарізати тонкою соломкою або потерти на тертці для корейської моркви.
Цибулю порізати тонкими четвертинками кілець, збризнути лимонним соком, посипати цукром і залишити на 5-10 хвилин, щоб вона промаринувалася.
Змішати моркву, червоний буряк і цибулю, посолити, поперчити, заправити оливковою олією і акуратно перемішати.
На велику тарілку розкласти листи салату і шпинат. Зверху викласти овочі і виноград.