Зміст
Інгредієнти
варена картопля – 3 шт. свіжий огірок – 3 шт. копчена ковбаса – 100 г. сир – 100 г. консервована кукурудза – 1 банка. варена морква – 1шт. зелень петрушки
Приготування салату “Різдвяний вінок”
Нарізаємо кубиками картоплю, огірок і ковбасу.
Навколо банки відповідного розміру, наповненою водою для стійкості, викладаємо ці продукти по черзі шарами у формі кільця.
Кожен шар можна злегка змащувати густою підсоленою сметаною з приправами за смаком або майонезом.
Наступним шаром викладаємо натертий сир, потім – відціджену від рідини кукурудзу.
Зверху прикрашаємо зеленню петрушки.
Овочечисткою нарізаємо моркву на довгі стрічки і підперізували ними вийшов салатний вінок.