Досить простий в приготуванні і надзвичайно свіжий салат з телячого язика з вареними печерицями. Соковитість салат отримує за рахунок перцю, пікантність за рахунок додавання маринованих огірків і відварних печериць. Ситний салат для буднів і свят.
Зміст
Інгредієнти для салату з телячого язика
печериці – 200 г
відварений телячий язик – 200 г
солодка ріпчаста цибуля – 1 / 2-1 шт.
солодкий червоний перець – 1 шт.
мариновані огірки – 4 шт.
яйця відварні – 2 шт.
майонез – до смаку
сіль за смаком
Вихід: 4 порції. Час приготування: 15 хвилин
Приготування салату з телячого язика та печериць
Відварити гриби в підсоленій воді до м’якості, воду злити, гриби остудити. Солодкий перець нарізати невеликою соломкою і викласти в миску. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати до перцю.
Печериці нарізати скибочками і покласти до решти інгредієнтів. Огірки нарізати і додати в салат. Яйця натерти на крупній тертці і покласти в миску.
Язик нарізати соломкою і покласти в миску. Заправити салат сіллю, майонезом і перемішати. Перекласти салат в красиву салатницю і подати до столу.