Зміст
Інгредієнти
свинина – 500 г.
баклажани – 3 шт.
помідори – 4 шт.
перець – 2 шт.
цибулина – 1 шт.
спеції для м’яса
сушений розмарин
майонез – за смаком
олія для смаження
Приготування салату зі свининою і баклажанами "Марафон"
Свинину натерти спеціями і майонезом, залишити на 1 годину, запікати в духовці при 180 °С 50 хвилин і нарізати кубиками.
Баклажани нарізати соломкою і обсмажити на рослинній олії. Цибулю нашинкувати і обсмажити до золотистого кольору. Перець і помідори нарізати кубиками, зелень – дрібно нарізати.
Викласти шарами на тарілку баклажани, цибулю, свинину, перець, зелень і помідори. Кожен шар змастити майонезом. Прикрасити салат крапельками майонезу.