Салат “Золоте руно”

Салат "Золоте руно"

Салат з куркою і грибами, культове поєднання листкових інгредієнтів для святкового столу.

Час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти для салату “Золоте руно”

куряче філе – 200 г
печериці мариновані – 200 г
картопля – 2 шт.
яйця – 2 шт.
морква – 1 шт.
цибулина – 1 шт.
цибуля зелена (перо) – 1 пучок
майонез – 3-4 ст. л.
олія – 2 ст. л.
сіль за смаком

Приготування салату “Золоте руно”

Куряче філе відварити і остудити. Картоплю і яйця відварити, остудити і очистити.

Дрібно нашатковану цибулю і терту моркву обсмажити на олії.

У салатницю викласти шар тертої картоплі. Змастити майонезом.

Викласти шар обсмажених овочів.

Викласти шар дрібно нашаткованої курки. Посолити і змастити майонезом.

Викласти шар тертих яєць і змастити майонезом.

Посипати дрібно нашаткованою зеленою цибулею.

Зверху викласти скибочками нарізані гриби.

Салат з печерицями “Золоте руно” готовий. Дати салату просочитися в холодильнику і можна подавати до святкового столу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: