Салат з куркою і грибами, культове поєднання листкових інгредієнтів для святкового столу.
Час приготування: 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти для салату “Золоте руно”
куряче філе – 200 г
печериці мариновані – 200 г
картопля – 2 шт.
яйця – 2 шт.
морква – 1 шт.
цибулина – 1 шт.
цибуля зелена (перо) – 1 пучок
майонез – 3-4 ст. л.
олія – 2 ст. л.
сіль за смаком
Приготування салату “Золоте руно”
Куряче філе відварити і остудити. Картоплю і яйця відварити, остудити і очистити.
Дрібно нашатковану цибулю і терту моркву обсмажити на олії.
У салатницю викласти шар тертої картоплі. Змастити майонезом.
Викласти шар обсмажених овочів.
Викласти шар дрібно нашаткованої курки. Посолити і змастити майонезом.
Викласти шар тертих яєць і змастити майонезом.
Посипати дрібно нашаткованою зеленою цибулею.
Зверху викласти скибочками нарізані гриби.
Салат з печерицями “Золоте руно” готовий. Дати салату просочитися в холодильнику і можна подавати до святкового столу.